יעלי תעני לי נטעלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 20:45 | מאת: ליעל דחוף

היי תעני לי אני חושבת שנמאס לך מימני פעם היית רושמת לי יותר ומנסה לעזור לעצמי היום כנראה שיאשתי אותך??? נכון?

12/08/2001 | 20:47 | מאת: yael

נטעלי מתוקה, עניתי לך עשרות פעמים ואת היא זו שלא עונה. אני פה יעל

12/08/2001 | 20:56 | מאת: ליעל דחוף

אני המון המון פעמים מנסה אייך שהוא ליצור איתך קשר חבל דווקה את מאוד עוזרת לי..... כנראה טלפון שבור שכזה........ הגיוס שלי ב 23 לספטמבר כפי שרצית לדעת אוטו טו ואת טסה? לך היה כייף ולי סבל לא נורא מקווה שנוכל להתכתב גםפ שנחזור???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית