לרחלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 20:43 | מאת: לרחלי

היייי הרבה זמן לא היית כאן? נכון? תגידי רחלוש למה אלוהים לא ברא את כולם שווה? למה תמיד אני מרגישה מכנא מאחרות לא מהיופי מהאופי אייך שכולם אוהבים אותם. דיייי נמאס לי לחיות כך למה אני מרגישה תמיד לא רצויה ומשעממת וחסרת תקט? למה תמיד אני לבד ומפחדת להתקרב לכולם לאנשים? למה הפחד תמיד שיתרחקו מימני אנשים? כנראה טראומה מהעבר שהכרתי בנות וזרכו אותי ואז יתחלתי להתנהג כך שאני לא אתן לאך אחד יותר לפגוע ביי בכך שלא יגלו מי אני. ןעכשיון חושבים שאני סנובית ובכלל דווקה מתיחסים אליי מגעיל חושבים אני תופסת מעצמי ומנסים להוריד לי את זה.... דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מה עושים ??? האם לדעתך גם בצבא היו חברויות ואני היה לבד כמו תמיד??? נטעלי

13/08/2001 | 00:43 | מאת: דנה

היי נטעלי אומנם לא פנית אלי . ומקווה שזו לא חוצפה אבל אומר לך את דעתי. על כל השאלות ששאלת את רחלי יש לדעתי רק תשובה אחת . הכל בגלל חוסר הביטחון יש לך חוסר ביטחון אשר משפיע עליך מאוד. בגללו את מרגישה שונה. בגללו את מרגישה משעממת ובגלל לו את מרגישה חסרת תקט וכו' את זוכרת שהצעתי לך לכתוב את החסרונות והייתרונות שלך? עשית זאת ? אם כן תספרי אם זה נתן לך משהו. לדעתי את חייבת ללכת לפסיכולוג. פסיכולוג יוכל לעזור לך לעלות את הביטחון העמי שלך. ברגע שתאהבי את עצמך תוכלי בקלות ליצור קשרים. את גם סיפרת אם אני לא טועה שאחותך חולה. זה גם בעיה לא קלה. אמרת שאת מרגישה לבד אבל גם זה לא נכון . יש לך אבא שאוהב אותך מאוד ואני בטוחה שגם אימך. אולי תתחילי בזה שיש לפחות אדם אחד שבאמת אוהבת אותך ואת לא לבד בעולם הזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית