לבילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 19:29 | מאת: לבילי

הייייייייייי מה שלומך ראיתי את הודעתך.....את באמת חושבת שאני צריכה לשמוח בזה שאני נראת טוב? אבל הבעייה שלי היא שאני לא מצליחה לשנות את התנהגותיי אני לא יודעת מה לא בסדר אולי הכול בסדר,ורק נדמה לי שלא, אני מאוד מאוד מתקשה בלפתח שיחות למשל או בלהתחיל לצור קשריים ואם מתחילה אני ישר מנסה לסיים אותם מיפחד של דחייה או שאני ישעמם או שאחרי יחשבו שאני טיפשה.. דיייייייייייייי נמאס לי לחיות כך קשה מר רע אנה אנה מימך עיזרי לי

13/08/2001 | 19:55 | מאת: בילי

האמת שאני לא יודעת מה להוסיף ולומר לך מעבר למה שכבר אמרתי. תנסי לצאת מזה. בדיוק כמו שאת מפתחת שיחה כאן בפורום , את יכולה לפתח שיחה עם מישהו ללא המחשב. בלי רגשי נחיתות , בלי נקיפות מצפון, פשוט תהיי את !!! אל תפחדי מאף אחד . כולנו בסה"כ בני אדם. בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית