לאביב וגם לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 18:55 | מאת: בילי

את צודקת. וזה גרם לי אינסטיקטיבית לזמזם את השיר המקסים של רמי קליינשטיין (או לחילופין המילים המדהימות של יאיר לפיד) , ואני רוצה להקדיש אותו לך "פסיכולוגית קטנה שלי" ( שעכשיו כבר מסתבר שבעצם את יותר גדולה ממני....) , וגם לכל החברים הנהדרים שמצאתי כאן בפורום " שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתשאר צעיר לנצח שיהיו ידייך עסוקות וצעדייך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהייה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח !!!!! ועכשיו כולם ביחד : לה לה לה לה לה לה לה ללללללללל אוהבת בילי

13/08/2001 | 05:02 | מאת: אביב

היי לכולם, לא רציתי לפתוח עץ חדש, אז "התלבשתי" על שלך בילי, כדי לספר לכם מה קורה איתי, אבל לפני כן, בילי, רק שתדעי שאני מתה על השיר הזה והוא מקסים וכל כך נכון, המצב של הגדילה וההתפתחות והעליה בשלבים, ויחד עם זאת להישאר צעירים לנצח, ואכן, הלוואי שמי שמכוון את הדברים מלמעלה ישמור על כולם כאן למטה. אז אני בסדר, עברתי אתמול את "צליחת האש", היום הראשון בעבודה, המון דברים חדשים ללמוד, המון הרצאות במהלך כל השבוע הקרוב, וחודש שמוקדש רק לי ולהכנסה שלי למערכת לעניינים על ידי אנשים שונים וחדשים. אז כיף, הרבה חדש, הרבה אנשים כייפים, לפחות ביום הראשון, עם המון אתגר, אבל גם קצת מפחיד, להוכיח את עצמי מחדש, לנסות לקלוט המון דברים חדשים, ויחד עם זאת להתחבר עם האנשים החדשים אחרי התקופה הקשה שעברתי, אבל אני חושבת שאני עושה את זה בסדר עד עכשיו, למרות שזה לא הרבה, ויש לי כוונות לפחות להצליח גם בעבודה החדשה, וגם עם האנשים החדשים ולרכוש לעצמי עוד כמה חברים טובים בדרך. אז זה לגבי ומה אצלכם ? בילי - עברה קצת תחושת ה"זקנה" ? אצלי איכשהוא היא מתפוגגת, עצם היציאה מהבית והחזרה לשגרה ולחיים הנורמלים עם העבודה והאוטו, מרגיעה אותי, ועוזרת לי להעיף את האבן שהעיקה עלי כל כך הרבה זמן, ואני מקווה שגם אצלך זה ככה. דפני - איך מתקדם הפרוייקט ? איך בבית החדש ? ואיפה את בכלל ? יכול להיות שנצטרך לשנות את השעה של ה"חגיגה" שלנו והיא תעבור לאחר הצהרים והערב, אז תרימי טלפון. אורה - האימייל הישן שלי נדפק ויחד עימו מספרי הטלפון שלך, לי יש אימייל חדש בעבודה, אז אני אשלח לך במהלך היום את הפלאפון שלי ותתקשרי ? למרות שלקח לי די הרבה זמן ? נורא בא לי להיפגש איתך שוב ? אז תשאירי סימן חיים, ואל תתחבאי יותר מדי מאחורי הקלעים. ספרי קצת איך בעבודה החדשה ? ואיך בכלל. שלכן אוהבת אביב.

13/08/2001 | 07:58 | מאת: אליאן

ואותי את זוכרת..... מתהום הנשייה... אבל אני שמחה שהדברים מתחילים להסתדר... וכמו שנאמר... מה שלא הורג... מחזק / מחשל אז שיהיה בהצלחה.... אליאן

13/08/2001 | 20:00 | מאת: בילי

אני לא באמת מרגישה כל כך זקנה. זה שאני אומרת ש"הזדקנתי " זה סתם מין בדיחה כזאת , כדי להסיר לעצמי את מה שקורה לעצמי כביכול. מה שאני כן מרגישה זה עעעעעעייייייייפפפפפפפווווותתתתתתת. ובאמת , תיכף אני נרדמת כבר על המחשב. מתי כבר יהיה יום חמישי??????????? אני שמחה שהיום הראשון בעבודה הלך חלק. שיהיה לך בהצלחה גם בהמשך. אוהבת ונרדמת בילי (מצטערת על ההתייחסות הקצרה.)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית