לאורית ארנון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 15:03 | מאת: לאורית ארנון

היייייייי זו נטעלי שאוהבת אותך נורא קראתי את הודעתך על בדידות את ממש לא לבד מצבך טוב מצוין ,אני מרגישה כמוך אפילו יותר רע אני לבדלבד לבד בלי אף אחד אייך שאני כמה ככה הולכת לישון ורק בוכה ובוכה אני לפני גיוס הפחד יותר מחמיד שאני ישאר בודדה בלי חברות וחברים גם בצבא קשה לי הנפש שלי כבר רכה אני גם לא יודעת לייצור קשרים ומנסה תמיד להתרחק מאנשים מרגישה טיפשה אוהבת אותך תהיה חזקה מחכה לתשובה נטעלי

12/08/2001 | 22:43 | מאת: אורית ארנון

היי נטעלי. את כל כך חמודה...ואני כל כך מזדהה איתך. עברתי את אותם הפחדים מן הצבא. היו לי חרדות ופחדים איומים ובסוף כל כך נהניתי מהשירות שהצטערתי על כך שחצי שנה לפני בזבזתי בפחד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית