לבילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 14:39 | מאת: לבילי

היייייייייייייייייייייייייייי לפני שאשכך תאריך גיוסי הוא ב 23 לספטמבר. תראי אין לי בדיוק סיבה למה תמיד אני לבד אולי כשהייתי ילדה הייתי מפונקת מדיי ולא התידדתי אם בני גילי ומאז ולתמיד הייתי מרגישה דחויה לא שווה הייתי חלשה בלימודים. אין לי בעצם תשובה באמת רצינית.אבל הבעייה שלי היא מי אז שאני ילדה תמיד תמיד אני מנסה להתרחק מבני גילי לא מנסה ליצור איתם קשר מרגישה יותר בוגרת , ואז הם מוצאים להם תחברים שלהם ואני נשארת בלי אפילו חברה אחת. זה מפריע לי וקשה לי, אני לא יודעת אייך לעשות את הצעד הזה ולהשתנות???? מבחינת מראה לצערי אני נראת מצוין מכול הבחינות . אולי מכנאים ביי בנות, אולי חושבים לפי המראה שאני משהיא ואני בכלל משהיא שהם לא חשבו . אני לא יודעת מה שאני יודעת שהיופי אליי לא משפיע. חבל אני לא מכוערת??????? אבל זו אני צריך להשלים אם זה. ועוד משהו באותה הזדמנות אני מוסרת לך את אהבתיייייי

12/08/2001 | 19:03 | מאת: בילי

קודם כל תשמחי על זה שאת נראית טוב. אני בטוחה שיש המון שהיו רוצים להראות כמוך. ואני לא כל כך בטוחה שאם תהיי מכוערת אז זה יפתור לך את הבעיות. אז היו נוצרות לך בעיות חדשות. אם את חושבת שאת בוגרת מדיי לבני גילך , אז תנסי להתחבר עם גדולים ממך. תאמיני לי הכל אפשר לשנות. תנסי לשים לב מה בהתנהגות שלך גורם לאנשים להתרחק ותנסי להתאים את עצמך . אבל לא לשנות את עצמך. רק לעגל פינות פה ושם. מה לעשות. החברה שלנו היא די רדודה , ולא נכנסת לעומק הבן אדם אלא שופטת אותו על פי מראה חיצוני , ושתיים שלוש מילים. אז תנסי להתאים את עצמך לפחות בהתחלה עד שיכירו אותך ויראו כמה שאת מקסימה. ואם הצלחת פה להתחבר עם די הרבה אנשים ( כולל אותי!) , אין שום סיבה שלא תצליחי גם עם אחרים , ולא דרך המחשב. אוהבת בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית