אני בודדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2001 | 20:00 | מאת: אורית ארנון

אני לא יודעת איך ליצור קשרים ומשום מה אני כל הזמן רוצה להיות לבד כי אני עייפה. אני ישנה המון ולא מצליחה להשתלט על העייפות. כל הזמן אין לי חשק לצאת ואין לי חשק להיות לבד ויש לי מעט מאד חברות והרבה מאד חלומות על מערכת יחסים. אני יודעת שאני צריכה לצאת יותר וללכת לחוגים ומקומות כדי להכיר אנשים אבל אני כל הזמן מוותרת כי אני עייפה ואין לי חשק ובא לי לנוח ולישון. מה קורה לי? איך משנים את זה? האם יש סיכוי לשנות את זה?

11/08/2001 | 20:10 | מאת: yael

ח ח ח ח ח .....י י י י י .....ב ב ב ב ב.....ו ו ו ו ו ......ק ק ק ק ק ל א ו ר י ת אין לי הרבה מה להגיד, חוץ משנדמה כאילו שאני כותבת את השורות שכתבת עכשיו. תחשבי על זה ככה: זה !!!!!! הוא !!!!!!! שמחפש אותך עכשיו, אי שם יושב לו גבר, שמחפש אישה מקסימה ב ד י ו ק כמוך, וגם הוא עייף, וגם הוא מעדיף לישון מאשר לצאת החוצה ויום אחד, לא רחוק מהיום כשתצאו החוצה, סתם ככה, במקרה, פתאום - זה יקרה !!!!!! נשמע קצת כמו סרט הוליוודי ? so what ? על מה את חושבת שאותם סרטים מתבססים אם לא על החיים ? טוב בסדר, אז שם הם אולי יותר יפים ומחוטבים, אבל זה לא העניין.. אל תאבדי תקווה אורית, עצם הכמיהה שלך עושה אותך ראויה לאהבה, ויהיה בר מזל אותו גבר שיפגוש אותך וירצה אותך ויעניק לך בדיוק את מה שמגיע לך שלך יעל

11/08/2001 | 20:31 | מאת: אורית ארנון

הייתי צריכה חיבוק עכשיו. תודה על החיזוק. פשוט עם הזמן אני הופכת יותר רחוקה מהכרויות, יש לי פחות הזדמנויות והמיומנויות החברתיות שלי פוחתות

11/08/2001 | 20:15 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, יש לך הרבה עוצמה, פתיחות, הכרת המציאות, וגם יכולת תיקשור - לפי מה שאת כותבת. כל אחד מאיתנו צריך חילוץ, ביו אם למכונית, לחוב בבנק או לפריצת דרך חברתית. אני מעריך שיעוץ נכון, בצרוף הכוחות והאיכויות שיש לך, יכולים לשנות את מצבך. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

11/08/2001 | 20:30 | מאת: אורית ארנון

תודה רבה על החיזוק, ד"ר אברהם. נתת לי להרגיש יחודית יותר. אני אמנם מחפשת ייעוץ אך לא יודעת לאן לפנות. אני חוששת שאני כבר מתבגרת (כמעט בת 26) ושום דבר לא משתנה בחיים שלי מבחינה של זוגיות. מה דעתך על הכרויות באינטרנט? נראה לעיתים שזו האופציה היחידה שנותרה לי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית