יש אור בקצה המנהרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2001 | 15:00 | מאת: יהודה

אז הנה לכם לינק של טלי שהיא גם שכנה טובה שליhttp://boker.msn.co.il/

11/08/2001 | 15:01 | מאת: יהודה

יש להמתין עד שתעלה הכתבה על טלי סבח

11/08/2001 | 15:22 | מאת: Jacki

יותר נכון הקריאו לי ...חיחי... (חברה הקריאה לי בטלפון, היא לא יכלה לחכות עד שאני אקרא, זה פורסם בעיתון נכון? ידיעות אני חושבת...) זה נותן כוחות אין מה להגיד, וזה מפתיע, מבהיל, מוזר, כואב, ומעלה בך המון שאלות לגבי עצמך... זה גורם לך להבין שגם אנשים שהיו במצב קשה מאווד היו בעלי אותו ניצן של אנרגיה חיובית, שפשוט "השקו" אותו וגרמו לו לחיות...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית