לאור,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2001 | 14:10 | מאת: yael

תרגיש חופשי "להכנס" בו בשבילי אם הוא יופיע שוב, הוא משתמש גם בשם אריאל ומי יודע מה. רק חבל שהוא לא משתמש בפורום בשביל לדבר באמת על מה שמפריע לו וממה שהוא סובל... אני לא חושבת שאני פראיירית ושאני מוותרת לו, פשוט עייפתי מלהילחם....... אני

11/08/2001 | 14:52 | מאת: אביב

יעל, אני לא אור, אבל יש דברים שבאמת מיותר להילחם בהם, אבל גם לא צריך לברוח, אפשר למצוא דרך ביניים והיא של התעלמות. תכתבי את שלך, תקחי את המקום שמגיע לך ובצדק, תהני מהאנשים שהכרת ושאת עוד יכולה להכיר, ותתעלמי ממי שאת לא רוצה לדבר איתו או להתייחס אליו, גם אם הוא מגיב ישירות על הודעות שאת כותבת. פשוט תבחרי אם מי כן, ואם מי לא, עם מי את מדברת, וממי את מתעלמת, בלי מלחמות, בלי מאבקים, בלי להיכנס באף אחד, בלי להשקיע כוחות מיותרים ולבזבז אנרגיות, ועדיין עם היכולת לשתף ולקבל. אביב.

11/08/2001 | 14:56 | מאת: noname

יפה כתבת אביב

11/08/2001 | 14:59 | מאת: noname

קיבלתי את המייל שלך ואני רואה שהספקת ליישם לפניי את מה שביקשת ממני אני מאוד מקווה שלא תלכי מכאן ואם בכל זאת-יש לך את הכתובת מייל שלי.את תמיד יכולה לכתוב.אני תמיד אענה. אני.

11/08/2001 | 15:02 | מאת: .

איך אפשר לכתוב לך אם אין לך שם מה כשנולדת....נגמרו השמות?? או שעד עכשו מתלבטים?? "? "אור

11/08/2001 | 15:00 | מאת: .

אין בעיה אחותי אם הוא ממשיך להטריד או ימשיך תמסרי לי את הפרטים והכתובת והעניין יטופל אני חולה על גברים אם פה גדול ותחת קטן "אור ויעל......תשארי איתנו למרות הכל !!!!

11/08/2001 | 15:05 | מאת: .

תגידי...התמונה ..... זה שלו??? או ....רחוק מהתמונה?? ""אור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית