למנהלי הפורום וחבריו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2001 | 00:30 | מאת: yael

אני נאלצת לצאת מהפורום למספר ימים מאחר ומשיהוא שהחליט להשתמש בשמי בצורה בזויה החליט להטריד אותי גם פה, מאחר ואני חשה כבוד לפורום הזה אני בוחרת שלא להשתמש בו ו/או לתת לעלוב הזה במה בכדי להכפיש אותי ולמרר לי את חיי. אי לכך בכל פעם שתראו את שמי ביומיים= שלושה הקרובים, דעו כי אין זו אני באמת כי אם אדם אחר, אשר לצערי היה בחיי , דגש על ההיה. היו שלום. אנג'ל, אני אכתוב לך לאי מייל בצער רב וברחמים עליו יעל

11/08/2001 | 15:47 | מאת: טלי וינברגר

יעל, העברתי הודעה למנהלי האתר, והם ישתדלו לעשות ככל יכולתם למגר את התופעה המזעזעת הזו של העתקות, גסויות, ופולשים לא רצויים. אני מקווה שנמשיך לראותך כאן עימנו. אני משוכנעת שמי שזה לא יהיה, הוא ישתעמם בסופו של דבר וילך. וחוץ מזה, ממתי נותנים לכוח לנצח? בכוח שום דבר לא הולך.. אז שיפגין כמה כוח שהוא רוצה, "כאילו" הוא משתלט על הפורום, אבל בעצם הוא זוכה להתעלמות ברורה. ורק טיפש יישאר כאן ככה, בלי שאנשים יגיבו למעשיו המפגרים. אז הוא אוטוטו ילך...אבל את, אני מקווה שתישארי. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית