התנהגות מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/08/2001 | 23:57 | מאת: אריאל

שלום רב. אני בן 32 ומזה כחודש עברו לגור מולי 3 שכנות בדירה אחת 2 מבוגרותבערך כ-60-70 ועוד אחת צעירה בערך בת 25. לפני כשבועיים קמתי בבוקר בשעה 6 בבוקר וניגשתי לסלון. מהחלון ראיתי את הבחורה הצעירה מסתובבת עירומה בסלון ולאחר כדקה היא לקחה בגדים והתלבשה {התריסים אצלה היו פתוחים לרווחה}. ואחר כדקה הגיעה אחת הנשים המבוגרות גם עירומה ולקחה מהכיסא בגד. כל זה היה מולי והן לא שמו לב אליי. למחרת התעוררתי בכוונה מוקדםוניגשתי לסלון והסיפור חזר על עצמו. כך במשך שבועיים הדבר חזר על עצמו. המצב הגיע לכך שאפילו בלילה הבחורה הצעירה מדליקה אור ומתפשטת בסלון ואני רואה הכל. אתמול בבוקר אני עשיתי פעולה הפוכה :פתחתי תריסים והדלקתי אור {מדובר בשעה 5 וחצי בבוקר} והסתובבתי ערום בחדר וכאשר הצעירה הגיעה נפנפתי לה לשלום כשאני ערום וכך היא. היא התעלמה ופשוט התיישבה כך ערומה עם אור דלוק על הספה. אותי המצב גירה מאוד . שאלתי: מה דעתך על הסיטואציה? האם זה מצב שמצביע על בעייה כלשהי אצלי מבחינה פסיכולוגית? המצב הינו אמיתי ובאמת אני מבקש התייחסות אני פשוט לא יודע איך עליי לנהוג. בתודה

11/08/2001 | 00:04 | מאת: yael

give up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11/08/2001 | 00:07 | מאת: אריאל

כלומר????????

11/08/2001 | 00:08 | מאת: אריאל

כלומר????????

11/08/2001 | 09:24 | מאת: אריאל

אריאל כתב/ה: > > שלום רב. > אני בן 32 ומזה כחודש עברו לגור מולי 3 שכנות בדירה אחת 2 > מבוגרותבערך כ-60-70 ועוד אחת צעירה בערך בת 25. > לפני כשבועיים קמתי בבוקר בשעה 6 בבוקר וניגשתי לסלון. מהחלון > ראיתי את הבחורה הצעירה מסתובבת עירומה בסלון ולאחר כדקה היא > לקחה בגדים והתלבשה {התריסים אצלה היו פתוחים לרווחה}. ואחר > כדקה הגיעה אחת הנשים המבוגרות גם עירומה ולקחה מהכיסא בגד. > כל זה היה מולי והן לא שמו לב אליי. > למחרת התעוררתי בכוונה מוקדםוניגשתי לסלון והסיפור חזר על עצמו. > כך במשך שבועיים הדבר חזר על עצמו. המצב הגיע לכך שאפילו בלילה > הבחורה הצעירה מדליקה אור ומתפשטת בסלון ואני רואה הכל. > > אתמול בבוקר אני עשיתי פעולה הפוכה :פתחתי תריסים והדלקתי אור > {מדובר בשעה 5 וחצי בבוקר} והסתובבתי ערום בחדר וכאשר הצעירה > הגיעה נפנפתי לה לשלום כשאני ערום וכך היא. > היא התעלמה ופשוט התיישבה כך ערומה עם אור דלוק על הספה. > אותי המצב גירה מאוד . > שאלתי: מה דעתך על הסיטואציה? האם זה מצב שמצביע על בעייה > כלשהי אצלי מבחינה פסיכולוגית? > המצב הינו אמיתי ובאמת אני מבקש התייחסות אני פשוט לא יודע > איך עליי לנהוג. > בתודה

11/08/2001 | 09:26 | מאת: אריאל

אריאל כתב/ה: > > שלום רב. > אני בן 32 ומזה כחודש עברו לגור מולי 3 שכנות בדירה אחת 2 > מבוגרותבערך כ-60-70 ועוד אחת צעירה בערך בת 25. > לפני כשבועיים קמתי בבוקר בשעה 6 בבוקר וניגשתי לסלון. מהחלון > ראיתי את הבחורה הצעירה מסתובבת עירומה בסלון ולאחר כדקה היא > לקחה בגדים והתלבשה {התריסים אצלה היו פתוחים לרווחה}. ואחר > כדקה הגיעה אחת הנשים המבוגרות גם עירומה ולקחה מהכיסא בגד. > כל זה היה מולי והן לא שמו לב אליי. > למחרת התעוררתי בכוונה מוקדםוניגשתי לסלון והסיפור חזר על עצמו. > כך במשך שבועיים הדבר חזר על עצמו. המצב הגיע לכך שאפילו בלילה > הבחורה הצעירה מדליקה אור ומתפשטת בסלון ואני רואה הכל. > > אתמול בבוקר אני עשיתי פעולה הפוכה :פתחתי תריסים והדלקתי אור > {מדובר בשעה 5 וחצי בבוקר} והסתובבתי ערום בחדר וכאשר הצעירה > הגיעה נפנפתי לה לשלום כשאני ערום וכך היא. > היא התעלמה ופשוט התיישבה כך ערומה עם אור דלוק על הספה. > אותי המצב גירה מאוד . > שאלתי: מה דעתך על הסיטואציה? האם זה מצב שמצביע על בעייה > כלשהי אצלי מבחינה פסיכולוגית? > המצב הינו אמיתי ובאמת אני מבקש התייחסות אני פשוט לא יודע > איך עליי לנהוג. > בתודה

11/08/2001 | 15:50 | מאת: טלי וינברגר

אריאל שלום רב, המציצנות טבועה בכל אחד מאיתנו. בעיני לא נראית איזשהי בעיה, אבל מעניין מדוע נראה לך דווקא שכן יש בעיה. שבת שלום, טלי פרידמן

11/08/2001 | 16:57 | מאת: אריאל

שלום לך!!!! אני פשוט מרגיש מבולבל לגביי הסיטואצייה הזו. אני מרגיש משיכה מינית כלפיי הבחורה אבל אני לא מרגיש אהבה כלפיה. מצד שני אני לא רגיל לכזו מתירנות וחשפנות שלה כלפי הסביבה או שעכשיו אני חושב על זה אולי זה מכוון אליי.?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית