לטלי פרידמן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/08/2001 | 22:21 | מאת: אביב

היי טלי, שלחתי לך אימייל קצר, בלי שום קובץ בתוכו, ותזכרי שאת לא חייבת לענות אם לא בא לך, שתיהיה לך שבת קלה עם הרבה מנוחה. אביב.

10/08/2001 | 22:27 | מאת: yael

תודה.......... יעל

10/08/2001 | 23:31 | מאת: מ----

http://www.clik4sex.net/galri1/images/285.jpg

11/08/2001 | 07:09 | מאת: אביב

יעל יקרה, לא דיברנו עד אתמול בלילה, ואני יכולה רק לחזור על ההמלצה שלי, אם תספרי אנשים יוכלו להיות כאן בשבילך, כמו שהיו בשבילי וכמו שהיו בשביל הרבה אחרים, ולתמוך וליעץ לך מנסיונם. אני מכירה עוד אנשים כאן שמתמודדים עם אותו דבר, כאן מהפורום וישמחו לשתף בתקוה שתוכלי להאחז במשהו מהדברים. בהצלחה, ואני לרשותך, אם תרצי ותבחרי, בכל מקרה את יכולה להיות רגועה אני לא אחשוף שום דבר שלא תרצי, ושלא תדברי עליו ראשונה מיוזמתך. אביב.

11/08/2001 | 15:59 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, מצטערת, אבל לא קיבלתי כלום... אין לי מושג אבל האימייל שלי הוא כמו צב... אתמול קיבלתי אימייל שנשלח אליי ב-25.7, אז ככה שיש סיכוי שזה עוד יגיע... :) תנסי לשלוח שוב? וחוץ מזה, אני מקווה שעוברת לך שבת רגועה... מחר ...היום הגדול! המון בהצלחה, ואני בטוחה שיהיו לי עוד הזדמנויות לאחל לך זאת... טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית