לבילי דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/08/2001 | 19:50 | מאת: לבילי

היייייייי התגעגעתי אלייך הרבה זמן לא נכנסתי לכאן ,בקשר לתשובתך את צודקת בקשר להתחלות ויש סיכוי אבלאני מיואשת כבר להתחיל לנסות כי תמיד אני מתאכזבת עברתי 3 בתי ספר ובכולם הייתי לבד ובודדה עכשיו את יכולה להבין למה הפחד והחשש, וכמו כן הרבה מאוד פעמים אני בבלאיק אווט לא יכולה לדבר אין לי מה וזה מפחיד ומלחיף ואז מגיעות המחשבות השליליות שלי

10/08/2001 | 21:13 | מאת: בילי

נטעלי, "...והעיקר ,והעיקר - לא לפחד כלל....." תזרמי עם הדברים! אל תפחדי ממשהו שעוד לא ניסית. צבא זה לא בית ספר. בבית הספר כולם עדיין ילדים במחשבתם (אוקיי אולי לא כולם , אבל רובם) , ובצבא את תפגשי אנשים שיהיו גם מעל לגילך , בוגרים , שלא יהיה איכפת להם אם את יוזמת שיחה או לא, אם את בבלק-אווט וכד'. ואולי תהיה שם מישהי יותר חרדה ממך?? תאמיני לי זה לא סוף העולם. דבר אחד אני לא מבינה -- ממתי את נמצאת במצב הזה , ומה גרם לזה ? את לא חייבת לענות , אבל אולי ככה אני אוכל לעזור לך מכוון אחר. העיקר שיהיה לך המון המון בהצלחה. ועדיין לא כתבת לי מתי תאריך הגיוס...... שלך תמיד בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית