אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 19:19 | מאת: בילי

מה שלומך.? רצית שאני אעדכן אותך בקשר אליי - אז ככה : אני הרבה יותר טוב ממה שהייתי. עדיין לא ישנה כמו שצריך , אבל מרגישה קצת יותר רגועה. ושלא תחשבי שזה בגלל שני פחות מודאגת. פשוט התרגלתי למצב , לצערי. זה נכון מה שאומרים שהזמן עושה את שלו......... בינתיים מאז אתמול בבוקר יש לי מיגרנה מה זה חזקה. אני פשוט משתגעת מזה. כאב חד בעורף ובעיניים בכל תנועה , ואפילו קטנה , של הראש. ומה לא לקחתי כדי שזה יעבור? זה פשוט לא עוזב אותי. לכן היום אני גם כותבת בקיצור נמרץ , כי העיניים כואבות........... בילי

10/08/2001 | 20:45 | מאת: אביב

היי בילי יקרה, הזמן עובר, וזה טוב, כי גם מתרגלים, וגם הסוף מתקרב, ובקרוב הבעל יחזור הביתה. לגבי המיגרנה, הדבר היחיד שאני מכירה שעובד, זה לשכב בחדר חשוך בשקט אחרי שלוקחים שני אופטלגין, בטח אצלך זה קצת לישום בגלל הקושקוש הקטן. מה שלומו ? תחזיקי מעמד, עוד מעט והבעל יחזור, ותוכלי לחזור לעצמך בשלמות. ואני ? בסדר. אביב.

10/08/2001 | 21:05 | מאת: בילי

החלום שלי הוא חדר חשוך......... ולישון.......... אבל עוד קצת , וגם את זה אני אוכל לממש. הקושקוש שלי בסדר. היום הוא סיים שנה ראשונה באוניברסיטה ( סליחה בגן......) , והיתה מסיבת סיום מאוד נחמדה. בקשר למיגרנה- אני כבר לא כל כך בטוחה שזאת מיגרנה , כי הכאב עוד לא חלף , והוא מופיע בעיקר כשאני עושה תנועות חדות של הראש. מה לעזאזל קורה לי עכשיו ? הזדקנתי????????? בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית