תודה על התגובה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 13:05 | מאת: Jacki

שלא קיבלתי! (על הפרעת קשב וריכוז - ושימוש בריטלין) ושוב תודה.

09/08/2001 | 15:23 | מאת: דוגי

ג'קי לא צריך להעלב אולי אף אחד לא בטוח בתשובה ולכן לא רוצים לתת לך תשובה לא נכונה. ג'קי את עלית אתמול לשידור אצל שמוליק טייר ????

09/08/2001 | 17:11 | מאת: Jacki

אני? לעלות לשידור? חיחי...באמת שלא... זה לא מתאים לי... שמעתי עליו, איזו תוכנית יש לו? ולא נעלבתי, נראה לי שהתרגזתי סתם, אבל זה חשוב לי...

13/08/2001 | 00:13 | מאת: polly

Remember when u were young" u shone like the sun shine on u crazy diamond. Now there is a look in your eyes like black holes in the sky shine on u crazy diamond. ........................................................ U reached for the secret too soon.... come on u p r i s o n e r "....and SHINE

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית