SEX

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2000 | 22:45 | מאת: Roman

שלום, בתקופה האחרונה (מזה כ-3 חודשים) החשק המיני שלי חזק ,ואף לעיתים נדמה לי כי אינו בשליטתי. אני בן :30 ,גר לבד,ואין לי בת-זוג קבועה.

19/10/2000 | 16:35 | מאת: אחים

מה רע בזה . תאונן כמה שאתה רק יכול. תשוקתך תתן לך צורך אולי להכיר בת זוג למין-צריך רק לחפש. אל תשאר מגורה- תתפרק בכל דרך אפשרית עד לרגיעה מינית. כעקרון החשק המיני הוא ברכה ולא סיבה לרופאים. הרופאים צריכים לטפל לאלו שאין חשק.....

19/10/2000 | 22:38 | מאת: ד"ר אבי פלד

לא רלוונתי לאתר זה ! !

19/10/2000 | 23:04 | מאת: אופיר

האם משהוא קרה ב 3 החודשים האלה ?...הרועה משמעותי בחיים שלך ? האם היו לך קשרים רומנטיים בעבר ?, אני מדבר על קשריים מיתמשכים אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית