טיפול תרופתי בחרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 08:30 | מאת: רומי

טוב, שאלתי את השאלה הזאת כבר בפורומים אחרים ובאתרים דומים אבל לא זכיתי למענה, אני מקווה שכאן אזכה לכך. אני סובלת מחרדה חברתית ולאחרונה מרגישה שהמצב מחמיר. שמעתי שקיימת תרופה שעוזרת לטפל בזה. רציתי לדעת על כך יותר, איך זה עוזר, האם עלולות להופיע תופעות לוואי כתוצאה מהשימוש בתרופה הזאת, והאם נחוץ לקבל טיפול פסיכיאטרי (שיחות) לצד הטיפול התרופתי.

09/08/2001 | 12:25 | מאת: טלי וינברגר

רומי שלום רב, הפסיכיאטר היועץ של הפורום, ד"ר אבני, השתחום סמכותו היא התרופות, ימצא בחופשה עד ה-12 באוגוסט. בברכה, טלי פרידמן

09/08/2001 | 18:44 | מאת: שמעון

שלום רומי, גם אני סובל כמוך מחרדה חברתית. אני מצרף קישור לאתר החרדה החברתית הישראלי, ומקווה שתימצאי באתר חומר שיעזור לך. כתובת האתר: http://www.geocities.com/harada_hevratit/ אם תרצי, נוכל להמשיך לשוחח בפורום. בהצלחה, שמעון

11/08/2001 | 01:42 | מאת: רומי

ואיך אתה קורא לעצמך בפורום החרדה החברתית? אני שואלת, כי למען האמת, בפורום הנ"ל אני גולשת וכותבת כבר בערך שבועיים, אם לא יותר, ועד עכשיו לא ראיתי שם אף שמעון. אם אתה לא רוצה לגלות לי את התשובה כאן, בפורום הזה, או בכלל, אתה יכול לשלוח אלי אי-מייל. גם אני באותו פורום לא משתמשת באותו שם שבו אני משתמשת כאן. לכן לא זיהית אותי. אז אם אתה רוצה לגלות לי את זהותך מפורום החרדה החברתית, אגלה לך בהמשך, מי אני...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית