זוכרים או לא זוכרים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 04:16 | מאת: noname

שאבי פלד כתב לאביב את המשפט "עדיין יש הסבורים שמדובר בפורום צ'אט" ? אז אולי זו עוד הודעה מועתקת ובדיחה על חשבון ד"ר אבי פלד מכל שונאי הפסיכיאטרים למינהם. אבי פלדמן....אבי פלד... דומה קצת,לא?

09/08/2001 | 12:25 | מאת: Jacki

יש משהו במה שאת אומרת... אבל יש לי שאלה: מי את חושבת עושה את זה? (פשוט לא הבנתי ת'דבר האחרון שאמרת) אחד מחברי הפורום שעוין כלפי הפסיכיאטרים? חח....מגניב...שהגעת לזה...

09/08/2001 | 20:37 | מאת: noname

זהו שלדעתי זה זה סתם אדם שלעולם לא כתב כאן דבר מלבד "יש עדיין אנשים החושבים כי מדובר בפורום צ'אט" ושנראה לי שביומיים האחרונים קיבל מספיק התייחסות ותשומת לב כדי לקום וללכת נכון אבי? ולמה יש לי הרגשה שהוא הולך להוסיף מתחת להודעה הזו "עדיין יש החושבים כי מדובר בפורון צ'אט"

09/08/2001 | 18:55 | מאת: אורה

יופי של קישור מעניין מתי יחזור הליצן

09/08/2001 | 19:21 | מאת: Jacki

או שאני עיוורת, או שלא היית פה קצת... מה מבין השניים נכונים? ומה שלומך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית