לאביב שלי, הגדולה מכולם!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 04:10 | מאת: דפני

יקרה שלי, חשבתי שאולי זו תהיה שעה טובה לכתוב לך, בתקווה ש "שומר הפורום" נרדם קצת (הידעת?? עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צ'אט!! ) רציתי רק להזכיר לך שאת ע-נ-ק-י-ת!!! עשית את זה, ובגדול!! אני גאה בך כל כך. ומשום מה, אני בכלל לא מופתעת... ידעתי שאת הכי מוצלחת. אני מחכה לך בתאריך שקבענו, לחגיגה הגדולה. מקסימה שלי, אני מתגעגעת בטירוף... אמנם גם אני עכשיו קצת בלחץ, אבל התקופה הזו תעבור בקרוב. מקסימום חודש, והקורס נגמר! (או שאני: נראה מי ייגמר קודם... :-)) אוהבת אותך, מאושרת בשבילך וגאה בך עד השמיים! (מישהו עוד יטעה לחשוב שאני אמא שלך...) שלך תמיד, דפני.

09/08/2001 | 06:59 | מאת: אביב

היי דפני מקסימה שלי.. בוקר טוב.. איזה כיף היה לקום היום על הבוקר, האבן הכבדה הזאת שסחבתי כל כך הרבה זמן נעלמה, והרגשתי כל כך קלה פתאום, קמתי עם חיוך על הפרצוף, ועכשיו בזכותך הוא התרחב והתחזק. אל דאגה, אף אחד לא יטעה לחשוב שאת אמא שלי, למרות שגם ממנה קיבלתי חיבוק ענק ונשיקה, והאמת היא שהייתי די בהלם מזה, מהשמחה שלה, ועוד חיבוק ונשיקה ?? היי, איפה אמא שלי, זאת שלא מתנהגת ככה, שלא מחבקת, ולא מנשקת, ולא מראה כמה היא שמחה, אבל זה היה מדהים לטובה כמובן, ונהניתי מכל רגע. האמת היא, בסוד, גם אני די גאה בעצמי, איך הצלחתי לעבור את המשבר, למרות החולשה הפיזית למרות הדיכאון, ולקום מהחרא וללכת לכל הראיונות הללו, להצליח בהם, למצוא עבודה, ואפילו כמה למרות המצב בשוק, וגם לדעת לבחור את הכי טובה מבין ההצעות, הכי טובה לי, למרות הלחץ מסביב. ושרק יהיה לי בהצלחה בעבודה החדשה כמובן, ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. וכמובן שזה לא פותר את כל הבעיות, אבל זאת כבר נקודת התחלה הרבה יותר טובה, ועל כל שאר הדברים נעבוד לאט ואחד אחד ונעבור גם אותם. מתגעגעת בטירוף, והחגיגה שנקבעה תתקיים, אני באה, עם אוטו חדש :-)) ועם המון כוחות :-)), אז תתכונני. שלך אוהבת אביב.

09/08/2001 | 19:01 | מאת: אורה

ב ה צ ל ח ה וזר פרחים וירטואלי ענק 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ן ן ן ן ן ן ן ן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית