גירושין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 23:21 | מאת: מבולבל

אני ואישתי כבר מחודש מאי 2000 לא גרים ביחד אחרי המלצות של פסיכולוגית להיפרד לזמן מה ולאחר מכן לבדוק את המצב שוב לאחר כ 7 חודשיים החלטתי שאני לא חוזר הביתה וביקשתי מאישתי גט מאז דצמבר 2000 ועד היום אוגוסט 2001 אנו עדיין נמצאיים במצב לא ברור שאישתי חושבת שאני במשבר ובקרוב החזור אליה ולי כבר יש חברה ואני מרגיש כמו בנאדם חדש ואבא לילד הכי מקסים שיש שכיום הוא בן כמעט 3 הבעיה היא מה לעשות שאישתי תבין שאני לא חוזר ??? כיון יש לי הסדרי ראיה חתומים מבית משפט וחוץ מזה כלום הכל עומד ולא זז ימינה שמאלה האם מישהו יכול להמליץ להדריך מה לעשות אם אישתי שלא מבינה ועומדת על שלה . בנוסף אם אפשר לקבל הדרכה לגבי הילד כי מובן מאליו שבקרוב הוא יתחיל לשאול שאלות ובנוסף החברנ מתי הכי מתאים להכיר ביו הילד לחברה הקבועה והאם האמא אמורה לדעת מזהץ תודה על היעוץ

08/08/2001 | 23:29 | מאת: adi

מבולבל, המצב מבלבל בוודאי גם את הילד. הבהר לאשתך כי אין בכוונתך לחזור אליה ואם זה לא הולך, תבע ממנה גט!!!!!!!!!!!! עדי

09/08/2001 | 06:29 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, אתה מבקש הדרכה לאדם אחר, שאינו מבקש זאת, דהיינו פרודתך, וזו כנראה אחת מהתקלות אצלכם. עניין נוסף, בעייתי, זה הרצון להסתדר בעזרת ההדרכה של אחר, נניח היועץ הכי טוב, לעומת מה שלדעתי עדיף: שימוש בתובנות שלך וביכולות שלך להסתגל לרצונות האחרים הקשורים לפרשה. אמרת שהסתייעתם בעבר בפסיכולוגית. מדוע שלא לקחת סיוע דומה נוסף? סביר למדי שאיש/ת מקצוע מהתחום יחזק אותך בכיוון שהצעתי. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית