האם יש לי בעיה פסיכוסקסואלית?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 21:37 | מאת: עופר

הייתי אצל פסיכיאטר הוא נתן לי remeron ו deprexan ושניהן היו קשות בשבילי הם גרמו ליותר נזקים ממה שהן היו אמורים לעזור . וכל זה מפני שהובכן אצלי בעיה פסיכוסקסואלית (הוא אמר לי שיש לי דיכדוך קל) . האם יכול להיות שיש לי בעיה מפני שאני לא מרגיש שיש לי בעיה בתחום הזה ? מה אני אמור לעשות ???????

08/08/2001 | 22:40 | מאת: טלי וינברגר

עופר שלום רב, לא ברור מהפרטים שנתת במה הדברים אמורים. להערכתי עליך לקבל את התשובות לשאלותיך מהמטפל שלך. הוא הכתובת הנכונה ביותר. בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית