אם אכפת לך מאנשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 13:15 | מאת: Sahar

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולת לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, השכלה ו/או ניסיון הקשורים לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב- 11 לאוקטובר ומועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים מהמובילים בארץ בתחומם. למי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר ולהכיר אותנו מקרוב. בברכה, צוות סהר אתר סהר http://www.sahar.org.il/ טופס הרשמה למתנדבים http://www.sahar.org.il/volunteer.asp

08/08/2001 | 17:01 | מאת: בר

לצוות סהר שלום, למה קורס רק בתל אביב ומה לגבי אנשים מהצפון? מאד מענויינת להצטרף כמתנדבת אך אין לי אפשרות להשתתף בקורס שיתקיים בתל אביב. תודה, בר

08/08/2001 | 23:14 | מאת: Jacki

זה מעניין מאוד...

08/08/2001 | 23:19 | מאת: Jacki

אתר מדהים, אין לי מילים. אני לא יודעת איך להסביר את האופן שבו התרשמתי. נהדר. עלו והצליחו!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית