הלב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 09:59 | מאת: אני

טוב זה פעם ראשונה שלי פה . ואני לא בטוח שאני צריך אבל אני יודע שלהזיק זה לא יזיק . אז ככה שאלתי היא כזאת . יצאתי עם בחורה שנה וכמה חודשים והיא לא החברה הראשונה או השניה שלי (הרציניות) וההרגשה שהיתה לי איתה זה שהיא המכסה (הנפש התאומה )משלא היה לי עם ה2 האחרות . למות שעם ה2 האחרות הסתדרתי יותר ועם האחרונה (בוא נגיד קוראים לה יפעת) הסתדרתי פחות הרבה פחות זאצ אומרת שהיו לנו מריבות אבל כל המריבות או הויכוחים נבעו מזה שלא התראנו והתגעגנו .ולפני חודש וחצי זה התפוצץ בגלל זה (ניפרדנו) ובכל החודש וחצי הינו בקשר (כי זה היה הפסקה בהתחלה ולא פרדה)ותאמת אני לא רציתי להיפרד ממנה זה יותר בא מהצד שלה כי היא הרגישה שהיא פוגעת בי .(שלפעמים היה נכון ) בכל אופן חוץ מזה שהיא היתה חברה שלי היא היתה גם הידידה הכי קרובה שלי .ואולי תקרא לזה אובססיה אני עדיין חושב שהיא האחת (או לפחות רוצה לחשוב כך ) .בפרדות הקודמות שלי ניסיתי את השיטה הידועה של בנים או בנות בת משכיחה בת . והדבר היחידי שזה עזר זה לאגו ולא יותר וכעת אני לא רוצה אף אחת אחרת אני יודע שגם אומרים שהזמן יעשה את שלו . נכון לעכשיו אנחנו עדיין בקשר אני פשוט לא רוצה להפסיד אותה כידידה למרות שאני יודע שזה אף פעם לא יהיה אפלטוני וכשאחד מאיתנו יתחיל לצאת עם מישהו אז אני יודע שזה יכאב לשני. מאז שאני איתה בקשר זה הדבר היחידי שאני חושב עליו 24/7 ולמרות שכל החברים שלי ואחותי וידידות שלי ואפילו החברה שלה לא חושבת שאנחנו מתאימים (שלה לא מגיע מישהו כמוני ) אני מטורף עליה ואני לא יודע איך להוציא את זה ממני אני יודע שזה נישמע די מוזר או משונה אבל כך אני מרגיש . עם הקודמות לא היה לי איכפת כל כך כמו הפעם וגם אני לא אשקר שהיו זמנים שחשבתי לחתוך אבל אהבתי אליה כו גדולה עד שאני פשוט ממש מתוסכל אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלחשוב עליה . אני לא מסוגל לעשות כלום חוץ מלרצות להיות איתה היא מצלצלת והלב שלי נמס . כשאני במערכת יחסים אני חושב עם הרגש ולא ההגיון (תאמת אני משתק אותו ) אבל ההגיון שלי אומר תחתוך אין לך מה להיות פה יותר והיא באמת לא שווה אותך . יש לי הרבה חברים וידידות שהם באמת חברים של אמת וזה לא שאני צריך עוד מישהי אני פשוט לאוהב בה עד טרוף . נתתי לה כמו ספר זיכרונות שרשמתי בכל התקופה שלנו ביחד שבוא רשום כל הדברים שהרגיזו או הכעיסו אותי .וגם היו כמה דברים טובים (אבל זה לא משקף את הכל כי רשמתי בעיקר דברים שהפיעו . מה שאני שואל לבסוף עצה איך להתנהג איך אולי לעשות משהו בכדי שיהיה לי יותר קל . תודה

08/08/2001 | 10:35 | מאת: Jacki - לא - יודעת

אני האחרונה שיכולה לייעץ לך בעינייני אהבה אבל אני יכולה להודות שבמערכות יחסים ההיגיון באמת לא עובד הרבה. וזה מובן. מה שעוד רציתי לומר זה שמה שיכול לעזור לך זה שההיגיון כ-ן יודע במידה מסוימת שאתה לא מגיע לה, ואתה יודע שהאמת הזו ידועה לך שמידה מסויימת, אבל אתה צתריך להעלות אותה על פני השטח, ולא להדחיק את זה שאתה צריך לשכוח ממנה כי אתה שווה יותר. (כתבת הודעה יפה...)

08/08/2001 | 13:19 | מאת: אני

בוא הנה, השם הזה תפוסססססססססססססססססס

08/08/2001 | 22:48 | מאת: Jacki

אני לפחות לא ידעתי... לפחות לא ראיתי אדם כזה בפורום... מעניין...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית