Jacki

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 09:39 | מאת: noname

תודה על ההודעות שאת ממשיכה בהתמדה לשלוח לי לפלאפון ולאיי.סי.קיו.אני מצטערת שאני לא כ"כ מגיבה לפלאפון ובאיי.סי.קיו אני כמעט ולא נמצאת,אבל את לא יודעת כמה זה מרגיע שהפלאפון שלי משמיע צלצולים בשתיים בלילה וכשאני בודקת אני רואה שאני לא היחידה שבוהה בשעות האילו בקירות...ולא נרדמת. למרות שחבל לי שזה קורה גם לך. בכל אופן,קראתי מה שכתבת בפורום ואני מבינה שזה לא מרפה ממך.אם את רוצה לדבר,אני כאן.אני אעלה בערב לאיי סי קיו ואל תתביישי לכתוב לי לשם.את לא מפריעה (צאי מזה-אני לא ראש הממשלה). בקשר לשאלתך,אני בסדר.המשמעות של זה היא לא חלק מההצגה המטומטמת של אני הכי חזקה והכי מתמודדת.ממש לא.כבר לא.אפשר להרגיש מצויין.אפשר להרגיש טוב מאוד.אפשר להרגיש טוב ואפשר להרגיש בסדר.אז אני נמצאת בהגדרת ה"בסדר" ואם לא-אז פחות מזה כרגע.אבל כל הקטע שאני חיה ואני לא גוססת פיזית-אז אני בגבולות ה"בסדר". תחזיקי מעמד. אני.

08/08/2001 | 10:27 | מאת: Jacki - לא - יודעת

וברור שאני מתמידה, גם אם ימאס לך אני אתמיד!!! ורוצה לשמוע משהו שאותי די מצחיק עכשיו? את זוכרת שסיפרת לי פעם שהגיע אלייך הודעה בשתיים בלילה ואז אמרתי לך שאני לא שולחת בשתיים בלילה אף פעם, אלא בצהריים כזה, ואז עלינו על המסקנה שזה מגיע כמה שעות אחרי, אז אתמול באמת הייתי בסביבות שתיים על המחשב, ושלחתי הודעה, אבל לא ציפיתי שהיא תגיע כ"כ מהר...חיחי... מצטערת. ובקשר לפסקה האחרונה - אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת, אז כדאי שנדבר, נראה לי שאני אהיה מחוברת בערב, מקסימום מחר בבוקר.....תרגישי טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית