מחפש פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 02:43 | מאת: יוסי

אני בן 36 ועדיין רווק ויש לי בעיה ליצור קשר זוגי . חשבתי ללכת לטיפול פסיכולוגי אולי אצליח לפתור את הבעיה אשמח לקבל שם של פסיכולוג טוב המתמחה בתחום הזוגי אשמח גם לקבל חוות דעת מנסיונם של אחרים בתודה מראש לכולם

08/08/2001 | 07:09 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

אתה מוזמן לכתוב לי את מיקום מגוריך, וכן תאור קצר של שניים-שלושה דברים שמאפיינים את הקושי שלך (נניח: לגשת למי שאתה רוצה; או: לפתח שיחה, לאחר שכבר נוצר הקשר; או: להגיע לקשר מיני, וכו' וכו'). אם אתה יכול - גם כמה מילים שבהן תנסה אתה, בעצמך, לתת תשובה: למה אתה מתקשה. לאחר מכן אני משוכנע שאוכל להמשיך הפנייה למשהו שיתאים לך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית