חשק מיני חזק ללא שליטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2000 | 12:05 | מאת: ALON

בן 30 ולאחרונה זה כבר לא בשליטה מה ניתן לעשות.

18/10/2000 | 12:34 | מאת: טלי וינברגר

אלון שלום רב, מה זאת אומרת לא נשלט? האם זה גורם לך לעשות דברים שלא עשית בעבר, כגון שימוש בשירותיי ליווי, או דרישה מוגברת מבת הזוג לקיים יחסי מין תכופים? כדאי שתפרט קצת יותר. בברכה, טלי פרידמן

22/10/2000 | 08:02 | מאת: ALON

טלי שלום. כן זה גורם לי לעשות דברים שלא עשיתי בעבר, כגון שירותיי ליווי,דרישה מוגברת מבת הזוג שלי וגם אוננות.

19/10/2000 | 16:39 | מאת: A.

נו מה רע בזה. מקוים שאתה לא אונס-אז זה ללא שליטה...... אם אתה מקיים יחסים סדירים אז יופי. אם לא תאונן. אם לא תעשה ספורט והעסק ירגע.

19/10/2000 | 22:41 | מאת: ד"ר אבי פלד

אני מקווה שאני לא טועה אבל מומלץ לא לפנות באופן כזה לפורום או שתפרט או שלא תכנס !

22/10/2000 | 08:13 | מאת: ALON

ד"ר פלד שלום רב. לאחרונה אני מקיים יחסי מין הרבה יותר מבעבר, מאונן וגם שרותי ליווי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית