פחד מבדיקות - המשך...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 01:27 | מאת: no-name girl

טלי שלום היום בבוקר נבדקתי ועכשיו ההמתנה. אין לי מושג איך אני הולכת לעבור את השבוע הזה (עד לקבלת תוצאות) מצד אחד אני מתייסרת על שאני צריכה להמתין שבוע, מצד שני, אם הרופאה שלי תיצור קשר כבר בימים הקרובים זה סימן לא טוב. אני חוששת מהרגע שחס וחלילה הרופאה תתקשר ותאמר לי להגיע למרפאה.... שוחחתי איתה בנוגע לחששות שלי. היא אמרה שהיא מאמינה שהכל בסדר אבל שלהבא אני צריכה להיזהר, אבל לא הרופאה ולא אף אחד מהחברים הטובים שלי שבאמת תומכים בימים האחרונים מצליח להרגיע אותי. אני פשוט לא מתפקדת ויש לי כל הזמן "סרטים" בראש. אני חושבת על הגרוע ביותר, אומנם מקווה לטוב אבל לא מצליחה להימנע מהמחשבות השליליות האלה. איך אני עוברת את השבוע???

08/08/2001 | 01:58 | מאת: טלי וינברגר

לנערת האינשם, תעברי את השבוע לאט, בזהירות ובסבלנות. תנסי להיות עסוקה, כך שלא יוותר לך זמן לחשוב על הדברים. אם את בחרדה שאינה ניתנת לריסון וגורמת לך לחוסר תפקוד קשה, פני שוב לרופאה ובקשי ממנה משהו להרגעה. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית