ערב טוב לכולם...וכן כאן גם צאט וגם שירה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2001 | 22:09 | מאת: עמית מזור

__תגיד אתה משוגע...._______ זה אולי השגעון כך היא אומרת ואולי בלעדיו הכשרון היה סתם תמונה ללא מסגרת ולחייך אין מסלול ואתה בכלום לא תלוי היכן אתה נעלם בשעות הקטנות שכולם הולכים לחלום לא שמח ,לא עצוב אתה סתם רץ בעיגול אין קו שאותו תחצה ,במרדף עם עצמך אתה שבוי דף ועוד דף הופך ... תגיד אתה לא עייף ? אני חולמת בשבילך פיטר פן שלי ושמך כהה .... ואני חושבת ששחור זה יפה הנקודת חן שעל שפתיך קטנה היא קטנה באיזשהו מקום היא מיחדית רק אותך מציפה אותי באהבה נקודת החן שאת חיי שנתה זה אולי השגעון .......אני יודעת אותו אני חייה בלעדיו אני לא נרגעת ולפעמים שאתה נרדם וישן עירום כמו ילד אני רואה במצחך שאתה לא מצליח לחלום מנשקת אותך בשנתך ורואה חיוך קטן מתחת לנקודה ואתה משוגע אני יודעת הלו ..אני יודעת בדיוק על איזה ``רכב`` אני נוסעת אולי לא משכולל אין לו חלונות חשמל וההגה אין לו תמיד ``כוח`` והריפוד ישאר תמיד ``קרוע `` והשנה היא 73 אבל רק שתדע היא הוסיפה ``לתדלק `` אותך ...זה תמיד משתלם אני עוטפת אותך ... אוהבת אותך .. פיטר פן שלי ... ושמך כהה...... ובכלל אני חושבת ששחור זה יפה !

08/08/2001 | 01:14 | מאת: אני

לא , אני לא משוגע אני רק הלום קרב, מבחוץ אני מושלם ובפנים הדם זב. פצוע, קרוע, בתוך הקנקן ובפנים בראש, אני לא כאן. כן אני ב73 בתוך מלחמה שעבורי מעולם לא נגמרה. נקודת החן היא המפתח לכפור הדלת שנפתחת לחור השחור. שחור לא יפה, זה סתם שקר מוסכם שיזוף מסרטן לפעמים, נקודת חן - גם שחור מסמל, רק בליעה של האור, של תביעה אינסופית אי יכולת לחזור. ואני לא סתם רכב, כי אני בנאדם להחליף את הדגם, שנה, או יצרן. אי אפשר לעולם, כי אני בשבילי אני הוא כל העולם שלי. ואם תרצי, אותי כך סדוק, סרוט וקרוע, מתנהג בריחוק. עם הרבה אהבה, ודמעות ונישוק צלקות ישנות שמדממות מפנים יתחילו פתאום להגליד פלאים.

08/08/2001 | 01:29 | מאת: יהודה

להגליד? כבר קשה להאמין

08/08/2001 | 11:06 | מאת: Jacki - לא - יודעת

זה מלא במשמעות שלפעמים צורבת מדי, כואבת, צורמת... (מצטערת שאין לי מה לומר חוץ מזה)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית