במיוחד לאבי פלדמן ! ! ! ! !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2001 | 21:03 | מאת: Jacki - לא - יודעת

עם כל ההערות שלך ובלה בלה בלה, יש לציין שאתה גורם לי לצחוק (וזה נדיר) כשאני קוראת את משפטך הידוע: "עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צ'אט", או משהו כזה, אני לא זוכרת... אני חושבת שמהפעם הראשונה שנכנסת לפורום רשמת את המשפט הזה... נורא מצחיק... בנוסף, יש לי שאלה שלא ענית עליה: למה אתה לא מספר על עצמך ולמה זה בעצם משנה לך שאנחנו "מצ'וטטים" בפורום שלנו, אתה לא חייב להיות פה...אלא אם כן אני לא מבינה אותך נכון, ואתה קורא הודעות אבל זה מעצבן אותך לראות עצמים שמורכבים מצ'יטוטים? אני חושבת שאם באמת היה איכפת לך מהפורום היית כותב/מגיב וכאלה, אבל זה כאילו אתה סתם כאן...יש הרבה פורומים שאני שונאת ואני יכולה להמליץ לך עליהם, יש שם גם אנשים מפגרים ומעצבנים שתוכל להוציא אותם מדעתם... מעוניין??? נ.ב אבל אני מעריכה את נאמנותך לפורום, אחרי הכל אתה חוזר לכל מידי יום ביומו כמו אדם חסר חיים שעבודתו היא הכי מיוחדת שיש: "להטריד אנשים בפורום טיפול נפשי-פסיכולוגיה ופסיכיאטריה"! אבל אני אשמח לראות אותך פה שוב (זה נשמע מצחיק...אחרי הכל אתה אומר רק משפט אחד, אני נגנבת מזה...חיחיחיחיחיחי.....) ממני ג'קי. נ.ב ויש לי בקשה קטנטונת: אתה יכול בבבקקקקששששהההה לענות לי על ההודעה הזו כמו אדם נורמלי מבלי להזכיר את המשפט "עדיין יש החושבים...." בלה בלה בלה בלה בלה.?? אבל אתה לא חייב, אחרי הכל זו בסה"כ אני!!

09/08/2001 | 16:58 | מאת: אחת

וואלאק ג'קי את גדולה מהחיים - איך שהכנסת לו! ואגב, מעניין לראות אם הוא מנדנד גם בפורומים אחרים ומה הוא כותב... שלך באהבה ג-ד-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית