אוטיסטים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2001 | 10:35 | מאת: keren

שלום לכם, האם שמעתם על המונח "אוטיסט סוונט"? אני חושבת שמדובר בתופעת האספרגרד שלאוטיסטים מסויימים יש איים של אינטלגנציה כך שאוטיסט שאינו יודע לקרוא מסוגל לנגן יצירות מוסיקליות מדהימות. מה דעתכם? קרן

07/08/2001 | 10:45 | מאת: דוגי

תגידי את לא חושבת שיש לנו מספיק על הראש שאת מוסיפה את השטויות שלך לפורום ??

07/08/2001 | 11:33 | מאת: Jacki

אני לא חושבת שהיא באה עם שטויות, אם זה שטויות לדעתך, אז למה קראת? למה הגבת? ואולי אתה לא מוכן לדבר עם מישהו בגלל "הבעיות" שיש לך על הראש, אבל לי זה דווקא עוזר. תדבר בשם עצמך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית