אביב ואורה המקסימות שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2001 | 06:14 | מאת: דפני

שולחת "אות חיים מהיר" - כדברייך, אורה - לפני תחילת יום עמוס נוסף. אביב שלי, טוב לשמוע שהצלחת אתמול. עוד דלת פוטנציאלית שנפתחה? אני בטוחה שכן! ייתכן שאהיה בתל אביב בשבוע הבא - אולי ביום שלישי. אם את פנויה, אפשר לקבוע משהו (אם כי אני מקווה שתהיי פנויה רק בערב, את מבינה את כוונתי...) אורה, ממך באמת לא שמעתי שנים... מה שלומך? איך בעבודה? ומתי כבר נדבר "באמת", תוך הסתייעות ביכולת העברת הגלים של פאזת האויר (או לפחות ביכולת הנ"ל של קו הטלפון...)? אני מתגעגעת לשתיכן... דפני.

07/08/2001 | 13:07 | מאת: אביב

היי בעלת הדם הכחול שלי.. התגעגעתי אליך, אבל אני לא מנדנדת או מציקה, אני יודעת שאת בלחץ מהפרוייקט, ועדיין תפני כמה דקות ותרימי טלפון, טוב ? לא נפתחה שום דלת חדשה בינתיים, אבל הישנות שנפתחו התרחבו עוד יותר, עברתי עוד כמה שלבים בדרך כדי להיכנס לתוך שני בתים חשובים, עם תוצאות חיוביות. אני מקווה לשמוע בשורות טובות, ומקווה שביום שלישי הבא, אכן תהיה לנו סיבה למסיבה. נדבר בקרוב, שלך אוהבת ומתגעגעת אביב.

07/08/2001 | 20:07 | מאת: אורה

דפני ואביב כמה שאני מתגעגעת ואיזה "פרשית " אני שאינני מתקשרת... אביב ניראה "שאחרי השפל באה הגאות" (שיר של נתן אלתרמן) ויהיה טוב מבטיחה בעבודה החדשה יש אינטרנט אז החיים שלי יפים קצת יותר אני מבטיחה להשתמש בפיתוח המודרני (הדור החמישי) של המצאתו של אלכסנדר גרהם בל אתן יודעות שיש כאלו שחושבים שמדובר בפורום צ'אט?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית