דיכאון כזה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2001 | 00:57 | מאת: יושי

היי רויצה. אולי זה לא המקום, אבל בא לי לשאול אותך ככה משהו. בנסיעתי לקנדה התאהבתי בבחורה. ממש התאהבתי בבחורה. אני לא מפסיק לחשוב עליה. הדיכאון נובע מהמצב הגיאוגרפי הברור, שאני פה והיא שם. המצב, אגב, זהה בשני הכיוונים. אנחנו, כפי שניתן להוכיח, מאוהבים. גם היאבדיכאון, אז תעזרי גם בפורומים בקנדה. הה הה. בעיה שניה שנובעת מהמצב, היא העובדה שיש עוד המון נשים במקומות שהם יותר קרובים אליי, ישראל למשל, ואני (כמעט!!) לא מצליח לרסן את עצמי. כשזה קורה, אני מדוכא יותר, כי אני (כמעט!!) לא נאמן למה שאני מרגיש, וחושב רק, תסלחי לי על הביטוי, עם הזין. אז זהו. אני צריך עזרה מקצועית. בואי לתמרת.

07/08/2001 | 01:05 | מאת: יושי

זה לא הסוף, יש פרטים מטורפים של העסק הזה, שרק אם תתקשרי אני אוכל להסביר לך אם רק אאזור קצת אומץ לספר. וזהו. הה הה. לילה טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית