לשרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2001 | 23:03 | מאת: לשרה

הייי בקשר לתשובתך אני לא מסכימה ממש איתך בקשר ליופי לפי דעתי הוא כלל לא משפיע? אני צודקת או לא? ובקשר לצבא ,כן הבעייה שלי היא זו שאני מרגישה תמיד שצוחקים ומדברים אליי ובמיוחד לאחר שאני נפתחת לאנשים אני נורא מפחדת אחריי זה מדחייה כול שהיא או משהו דומה

07/08/2001 | 00:20 | מאת: שרה

הי. יופי זה לא הכל בחיים. לקח לי זמן להודות בזהץ פעם היה לי מאוד חשוב שמי שאני יוצאת איתו יראה טוב וגם יקבל "אישור" מחברות שליץ היום אני אומרת שיופי הוא פרט שולי ומה שחשוב הוא האופי. מה שהתכוונתי עם היופי שלך הוא שאני מקנאב בך שאת אוהבת את עצמך - את המראה החיצוני. אנשים אומרים לי שאני נראת טוב ויפה אבל אני לא מאמינה בזה.... אוהבת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית