לשרה לה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2001 | 17:09 | מאת: לשרה

היייי מתוקונת את כול כך חמודה. בקשר לזה שאני יכולה לדבר זה נכון, כול אחד יש לו מה לדבר הבעייה אני הרבה מאוד שקטה לא נראת אבל שקטה.קורה לך שלפעמים את מדברת ותכף אחרי את חושבת מה הם חושבים אלייך ןבטח דברים שלילים? קורה לי את זה המון המון המון...... ועוד דבר על מה לדעתך אני יכולה להתחיל לדבר אם משהי שאני כלל לא מכירה במצב כזה אני מעדיפה להיוות בתוך עצמי ולא להפתח בנוסף על כול שקשה לי להפתח. שרה כול כך קשה ורע ומפחיד לי,ואם אני היה שוב לבד לבד לבד, הרייי אפילו אם משהיא תחבב אותי אני יחשוב הפוך כי אני לא יכולה לקלוט ולהביו שפתאום כן. ואז כול הזמן המחשבות החששות הבדידות ,יש משהו שהייתי מוכנה להחלייף בעדו.... אני יחסית נראת בוגרת לגילי ונראת טוב מצוין אפילו מכול הבחינות אני כלל לא געה בזה להפך הייתי רוצה להיות מכוערת ולא להרגיש בודדה שאת לבד בעולם ואין מי שאוהב אותך אבל באמת מהלב? מה את חושבת נכון? אני מתגייסת בספטמבר. איי לווב יוו נטעלי

06/08/2001 | 20:05 | מאת: שרה

נטעלי אני מוצאת שתמיד כשלא מכירים אנשים, נמצאים בחברה חדשה מדברים על בית הספר ואיזה מגמות למדת. מוצאים על מה לדבר. אפילו סתם ואת תראי שבטירונות כולכן תהיו זרות אחת לשניה אבל תהיו באותה הסירה של חוסר ודאות וכולכן תקטרו יחד על התנאים ועל המפקדת. ואת חייבת להפסיק לחשוב שאנשים חושבים שמה שאת אומרת מפגר כי זה לא. יאאלה תנצלי את העובדה שאת נראת טוב ומסוגלת להיות מודעת עם זה. אומץ!!!!!!!! אוהבת שרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית