פסיכולוג קליני-שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2001 | 10:36 | מאת: רפי .ל.

כיצד אני מברר אם אדם שהציג את עצמו בתור פסיכולוג קליני הוא באמת פסיכולוג קליני? האם יש רישום ?

06/08/2001 | 10:52 | מאת: דוגי

תעודה של לימודי פסיכולוגיה באוניברסיטה ידועה כל שהי בעולם לעיתים גם כתובה ההיתמחות.

06/08/2001 | 11:18 | מאת: רפי .ל.

רציתי לדעת איך אני מברר אם אדם שמציג את עצמו בתור פסיכולוג קליני באמת מורשה לעבוד בתור פסיכולוג קליני אני יודע שיש רישום של פסיכולוגים קליניים ,אבל אני לא יודע איפה אני יכול להשיג אותו

07/08/2001 | 07:51 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, רובנו רשומים בהסתדרות הפסיכולוגים (משרד ראשי בת"א). פנה, ציין את השם, ושם יעיינו באלפון... וזה כל הסיפור. גם אם איננו רשומים (זה וולונטרי) שם, הרי שאנחנו צריכים להיות מוכרים ומוסמכים ע"י משרד הבריאות. פנה אליהם (ירושלים), בקש את הפסיכולוגית הראשית, ד"ר דליה גבע, ושם יש רישומים לפי סוגי ההסמכה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית