לטלי פרידמן..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/08/2001 | 06:56 | מאת: אביב

טלי יקרה, בוקר טוב... אני יודעת, אני מנדנדנת בזמן האחרון, אבל היום הארוך והקשה עומד להתחיל, ואני צריכה אותך איתי ובשבילי היום. אני התפללתי חזק חזק אתמול בלילה, ולמרבה הפלא ובניגוד לימים האחרונים, קמתי עם רגליים יציבות וידיים לא רועדות, יצאתי לראות את הזריחה ונשמתי אותה, ויש לי כוחות - אני יכולה לעשות את זה. עשיתי משהו מאוד דומה ביום רביעי, והצלחתי, אז אני יכולה לעבור גם את היום, ולהצליח להיכנס בדלתות שנפתחו, ולמצוא לי שם מקום, בתקווה, וגם אם לא, תמיד אפשר לחפש אחר כך אלטרנטיבות נוספות. אז מה שנשאר לך לעשות זה להחזיק לי אצבעות חזק חזק - את כולן אם אפשר :-))), לחשוב עלי ולשלוח לי כוחות ואנרגיות, ונראה לי שאת מתה לשמוע כבר איך היה, אז אני אשתדל לעדכן בין לבין, ונשתמע. וטלי.. - לא משנה מה יקרה לאורך היום, הסוף שלו בטוח יהיה טוב. שלך לתמיד אביב.

06/08/2001 | 07:50 | מאת: דפני

לא במקום טלי, אבל גם אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. עשית את זה בגדול ביום רביעי, אני י-ו-ד-ע-ת שאת יכולה לעשות את זה!! גם את יודעת... רק אל תתני לפחד ולייאוש "לקחת". את תנצחי, ובגדול!!! ואני מחכה לך בירושלים, לחגוג את ניצחונך... בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה!!!! אוהבת תמיד, דפני.

06/08/2001 | 16:00 | מאת: אורה

המון המון בהצלחה גם ממני מקווה שהיה לשתיכן יום מוצלח סתם נותנת אות חיים מהיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית