לשרה מנטעלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2001 | 22:07 | מאת: לשרה

הייי קראתי תודה רבה, את באמת חושבת שעדיף סגור?זה מה שאני יבקש נראה לי אבל תאמיני לי שרה אני באמת בן אדם בודד ולבד אני נורא רע לי ועצוב לי הפחד העיכרי מהכול שגם בצבא היה לי כך,אייך אוכל להרגיש בנוח אני מפחדת לדבר ביישנית לדבר ומלבד זה הרבה פעמים פשוט אין לי כלל מה לדבר ואני מרגישה משעממת. אייך היית מבחינה חברתית בתיכון? ובצבא? ואייך זה עכשיו? חיבוקים ונשיקות מימני

06/08/2001 | 01:20 | מאת: שרה

נטעלי, הי תגידי את הולכת לטיפול? פעם גם אני חשבתי שאין לי מה לומר וזה לא נכון. לכל אחד מאיתנו יש כל כך הרבה מה לומר. יש כאלה שמדברים יותר וכאלה שפחות. אני בעקבות הטיפול בהפרעת אכילה גיליתי את עצמי דיי מחדש. וכן יש לךי מה לומר ואני אומרת. כל כך קל לנו להסתתר אבל חייבים לעשות את הצעד הזה. תחשבי שאם לא היה לך מה לומר לא היית כאן בפורום. בטירונות את תגלי שיש עוד כל כך הרבה בנות ביישניוןת כמוך שמפחדות. ויש את הבנות שעושות הרבה רוח ובדך כלל הן הכי בולטות אבל אין שם יותר מידי הכל רוח וצילצולים. הייתי בסדר בכיתה. תמיד היה לי קשה עם התחלות ובסוף מצאתי את עצמי. את הולכת לטירונות ככל צהלית? מתי את מתגייסת? האמת היא ששבית הספר היה לי פה ג'ורה על המורים. תמיד ידעו שכשצריך להתלונן אפשר לפנות אלי כי לא היה לי בעיה לומר להם את האמת. אז נשיקות וחיבוקים גם לך שרה נ.ב מה עומד מאחורי השם נטעלי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית