לדוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2001 | 16:44 | מאת: לדוגי

הייי תודה לך על התשובה והיחס המקסים, רק משהו אחד אני רוצה שתרחיב מה הכוונה לנסות להיות בטירונות יותר דומיננתית??? אני מאוד מאוד מתקשה להתחבר לבנות לצערי הרבה הרב אני נראת טוב אפילו מצוין מכול הבחינות אולי הבנות אלייהם זה משפיע תאמין לי היופי לא קובע כלום הייתי רוצה להיות מכוערת ושארגיש טוב עם עצמי ובחברה. וכן אני טיפה אבל ממש טיפה מסתדרת יותר עם בנים ומה שלומך?????.?

06/08/2001 | 09:23 | מאת: דוגי

חשבתי שיש אלמנט מסויים של קנאה של בנות אחרות בך בנים הם קצת פחות דו פרצופיים וגם פחות מתוחכמים מבנות ולכן יותר קל איתם. התכונתי לומר בדומיננטית שטירונות היא מצב שבו את יכולה להראות לאחרות שאת מסוגלת לתת יד ולעזור גם כשקשה לך נסי דווקא לעזור לבת שהכי קשה לה כך גם תוכלי לשתף אותה בקשיים שלך. מתי את מתגייסת ??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית