לבילי דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 23:07 | מאת: לבילי

בילי הייי מה שלומך? קראתי את תשובתך את צודקת במה שכתבת אבל יותר מכול אני חושבת שאת לא כול כך מבינה את מצבי הבעייה שלי זה לא להתחיל לדבר אם בנות לצור קשר חם לסמוך אלייה לבטוח בה,הרבה פעמים אני מרגישה שאני פחות מוצלחת מיזו מיזו ומיזו אני כול החיים שלי הייתי לבד בלי שום חברות אני מרגישה טיפה שהשתנתי את חושבת שזה הגיוני? מה אני יכולה לעשות כדאי להתגייס אם הרגשה טובה? או אייך להתחיל בטוב? בילי זה לא מלחיף ומפחיד הימים הראשונים? אייך זה?

06/08/2001 | 19:24 | מאת: בילי

קודם כל אני חושבת שכדאי שתדעי שהשד לא כל כך נורא. אני לא יודעת מה סיפרו לך על הצבא בכלל ועל הטירונות בפרט, אבל זה באמת לא נורא. לדעתי התקופה הכי יפה בחיים שלי הייתה בצבא. זאת תקופה של עצמאות אך עם זאת יש מישהו ששומר עלייך ועל צעדייך.(המערכת הצבאית). וזה מעין חממה כזאת שכיף לגדול בה. ואת לא צריכה לדאוג בקשר ליצירת הקשרים. קודם כל מכוון שאין דבר כזה " יותר טוב ממני ". כל אחד טוב בתחומו. אפילו המפקדים בצבא לא יהיו יותר טובים ממך. הם מפקדים רק בגלל שהם התגייסו חצי שנה לפנייך. אני לא מכירה את הסיפור שלך , ולמה לא היו לך עד עכשיו חברות ( אם תרצי אז את יכולה לספר לי ) , אבל צבא זה מקום חדש וקצת שונה ממה שאת רגילה אליו , ואולי זאת הזדמנות מצויינת בשבילך לרכוש חברות וחברים ( לדעתי בנים יכולים להיות חברים יותר טובים מבנות ) חדשים . במיוחד כשכולכם תעברו יחד חוויות חדשות ( כמו מטווחים למשל ) יהיה לכם על מה לדבר ולצחוק ( איך המכי"ת עושה את עצמה קשוחה ,למשל ) , ואני בטוחה שתמצאי לך שם לפחות מישהי אחת שתוכלי להתידד איתה ולעבור את השרות הצבאי בשלום. את תראי שיהיה בסדר. תפסיקי לחשוב על זה , ותנצלי את ימי החופש שנותרו לך בצורה הכי טובה. תקני דברים שיוכלו לעזור לך בצבא. תפנקי את עצמך. מתי תאריך הגיוס שלך ? אני באמת רואה את תקופת הצבא שלך בתור התחלה חדשה ומוצלחת , ואם תצליחי להסתכל קצת מבעד למשקפיים הורודים שלי - תוכלי לראות גם את. אני פה גם בהמשך , לכל שאלה או חשש. בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית