ג'קי את כאן ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 18:44 | מאת: בילי

מה שלומך אחותי??? אני קצת יותר טוב, בגלל שבעלי משתדל לחזור הביתה כמה שיותר (אפילו שזה קורע אותו מעייפות. חמוד ). אוהבת אוווותתתתךךך בילי

05/08/2001 | 02:24 | מאת: Jacki - לא - יודעת

אני ממש מעריכה את בעלך, איזה יפה מצידו. כל הכבוד! עכשיו כל הפורום יקום על הרגליים, וימחא לו כפיים, ואם היה לי כובע הייתי מורידה אותו בפניו...חיחי.... טוב בכל אופן, אצלי די רגיל... אבל אני פשוט מבולבלת, אני לא כ"כ יודעת באיזו דרך לבחור, האם בטיפול ולהתחיל לצעוד לדרך טובה יותר, או להמשיך "לטחון מים"... די בלאגן, אנחנו גם במעבר של הדירה, כל הזמן אנחנו על הרגליים, יש לנו עוד דברים לקנות, ובלה בלה בלה, אבל יש לי תחושה די רעה. כל מיני דברים גורמים לי להרגיש שאני מטילה עול על אנשים, ואז שוב אני תופסת מרחק, כמו פעם, אני הורסת את מה שבניתי, ואוףףףף אחד גדול. היום הייתי צריכה לצאת עם חברה שלי, אבל היא לא דיברה איתי מספיק לפני שיצאנו, ופספסה אותי, כי החלטתי ללכת לבייביסיטר, מה לעשות, אני צריכה כסף!!! בכל אופן, לא יודעת! לא יודעת כלום!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית