לשרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 18:40 | מאת: בילי

היי גם אני התגעגעתי. מה זאת אומרת אין לך עם מי לחגוג?- מה אני עז?!?! ת'אמת גם אני לא ממש חגגתי, כי בעלי עוד במילואים. והוא אמנם חזר היום מוקדם בבוקר הביתה , אבל הוא ישן עד הצהריים , ועד שזזנו..... הוא עכשיו כבר בדרכו חזרה למילואים. יש לו עוד שבוע וחמישה ימים (אבל מי סופר ?). לפחות מחר הוא חוזר לחופשה עד יום שלישי בערב, וזה יעביר לי קצת את הזמן יותר מהר. מה שלומך? ראיתי את מה שכתבת קודם על זה שאת לבד. אז רק שתדעי לך מאז שאת כאן בפורום את לא לבד. אני מרשה לעצמי לומר לך בשם כולם שכולנו איתך. תכתבי לי עוד שלך בילי

05/08/2001 | 20:22 | מאת: שרה

תראי כמובן שאת מישהו לחגוג איתו אבל אני התכוונתי לחבר. מישהו מהמין ההפוך לנו. זה פשוט היה מבאס כי אני בשלב ששוב אני רוצה קשר עם מישהו אבל מצד שני אני מתה מפחד ובכלל ההרגשה היתה אתמול לבד מבחינת הכל- -נשארנו מעט חברות בארץ ולא יכולתי להיפגש עם אף אחת מהן ובכלל אני נופלת אחורנית - שוב מקיאה. טוב מה אני מעמיסה עלייך כל כך הרבה שיעבור לך הזמן הכי מהר ושהפשוש שלך ישוב אוהבת שרה:-))))))))))))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית