לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 18:26 | מאת: noname

שלום, איך עבר סופהשבוע? שלחתי לך 5 מיילים במשך היום... האחרון הוא די אופטימי. עברו עליי יומיים לא קלים אבל אספתי את עצמי עכשיו, לפחות כך אני מקווה ורוצה להאמין. מדהים שבכל פעם שעליי להתגרד ולהתקלף מהריצפה,עוד ועוד חלקים ממני נשארים דבוקים אליה.בסוף לא ישאר גם מה להרים. יהיה טוב, אני שלווה ואופטימית עכשיו, שווה לנצל את זה ולו לכמה שעות. תרגישי טוב, ושיהיה לך המשך יום נעים, חסרת-זהות.

04/08/2001 | 21:25 | מאת: טלי וינברגר

אינשם, קיבלתי. שלחתי לך בחזרה גם מייל קצרצר. שבוע טוב, טלי פרידמן

29/08/2001 | 02:11 | מאת: טלי וינברגר

vvvv

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית