לבילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 12:29 | מאת: לבילי

היייייי למה את כבר לא עונה לי? רשמתי לך בדף הבא ואני ממש כול יום מחכה לתשובתך בילי את חושבת שאם הייתי לבד כול הזמנים האלה בצבא זה ימשיך??? אני נורא קשה בלפתח שיחות וקשרים אייך מצליחים??? אני מפחדת שוב פעם לעשות את הטעות כמו תמיד, מקום חדש אנשים חדשים ואני לא יוצרת קשר אם אף אחת ובינתיים כולם מתחברות ואז אני לבד ואז עוד יותר אני מתרחקת מיהם. כי אני נורא מפחדת להתגלות ואז יוכלו לפגוע ביי ככה הם לא מכירות אותי. בילי כואב לי בנפשי כבר כול הזמן לשתוק ולשתוק פשוט אין לי מילים לדבר אני עוף מוזר?

04/08/2001 | 18:29 | מאת: בילי

לא כתוב אבל אני משערת שזאת נטעלי , נכון ? אז קודם כל אני מצטערת לא ראיתי את ההודעה שלך ממקודם. לפעמים אני כל כך עסוקה שאני בכלל לא מצליחה להגיע לפורום , ואם אני כבר מגיעה זה לזמן מאוד קצר. בקשר למה ששאלת- כמו שכתבתי לך קודם, לדעתי לעשות צעד חריף מבחינתך לשרת בבסיס סגור לא יעשה לך כל כך טוב. גם ככה את הולכת למקום חדש , עם אנשים חדשים, אז עדיף שבכל מקרה ישאר לך פתח המילוט, והוא לחזור הביתה אחה"צ. ואם תראי שעם הזמן את יותר בטוחה בעצמך ( וכמו שכבר הזכרתי הצבא גרם לי להשתנות ולהיות הרבה יותר פתוחה ) , אז תמיד תוכלי לבקש לשרת בבסיס סגור. אני בטוחה שזה עניין של זמן עד שגם את תפתחי ויהיהלך קל יותר בין אנשים חדשים. אל תתייאשי , וגם אל תתבאסי מזה. אז מה אם קשה לך להתחבר מהר? כל אחד והקצב שלו. אני יודעת שזה מפחיד אותך (הייתי שם זוכרת ?- ולעיתים אני עדיין שם ) אבל קחי הכל בפרופורציה. יש דברים הרבה יותר גרועים בעולם. וזה שקשה לך להתחבר עם אנשים לא יהרוג אותך , נכון ? חוץ מזה עובדה שאיתי התחברת די בקלות. מה שכתבת לי בהתחלה ישר משך אותי לכתוב לך בחזרה. ככה שמבחינתי את ממש בסדר. אז שיהיה לך בהצלחה , ותמשיכי לכתוב לי. שלך בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית