בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 11:33 | מאת: נויה.פ

אתחיל שוב בעניין הטכני. משום מה גם כשאני חוזרת לפורום וגם כשאני לוחצת על כפתור רענן מופיעות לי ההודעה הראשית ומספר התגובות ללא השרשור. כדי לראות את התגובות אני חייבת להיכנס להודעה הראשית. כך זה מופיע לי בכל ההודעות הכתובות. האם כך זה צריך להיות? בחיי שאין לי שמץ של מושג. ובאותה הזדמנות אני רוצה גם להודות גם לדרור גרין ולך דפני הנפלאה(נראה לי שהדמיון ביננו באמת רב) גרמתם לי להתרגש. אם יהיה משהו קטן שאוכל לתרום עקב נסיוני הענף לא תהיה מאושרת ממני גם אם זה במחיר של קצת יותר חשיפה. ובנתיים הייתי רוצה לאחל לכם שבת שקטה ושלווה. חישבו מחשבות חיוביות זה עוזר. נויה.

04/08/2001 | 11:52 | מאת: noname

יש לי רעיון את רואה את הרשימה למעלה? "רשימת פורומים","שאלה שאלה" וכו? לחצי על פזר תגובות או פרוס תגובות אם יש דבר כזה... זה יפתור את הבעיה

04/08/2001 | 12:00 | מאת: נויה.פ

תודה נו ניים. זה הצליח ובגדול. וואו. ממש תודה. נויה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית