ל-כ-ו-ל-ם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 09:18 | מאת: בילי

לאביב, ג'קי , שרה1 , נטעלי , טלי , ולכל מי ששכחתי........... שיהיה לכם יום האהבה שמח. אל תשכחו שגם אם זה לפעמים לא נראה ככה , והכל נראה שחור , תמיד יש מישהו שאוהב אתכם ורוצה בכנות לעזור. וגם אני אוהבת אתכם !! בילי

04/08/2001 | 09:41 | מאת: בילי

ובהמשך למה שכתבתי, אני רוצה לצטט שני בתים משיר...... love is being happy for the other person when they are happy being sad for the other person when they are sad being together in good times and being together in bad times LOVE IS SOURCE OF STRENGHT love is being honest with yourself at all times being honest with the other person at all times telling ,listening,respecting the truth and never pretending LOVE IS THE SOURCE OF REALITY אז זהו. לפי מה שכתוב פה יש לנו כאן בפורום המון אהבה........... ותאמינו לי שבגלל זה אני פה.

04/08/2001 | 10:30 | מאת: שרה

בילי התגעגעתי אליך. יום אהבה שמח גם לך רק חבל שאין לי עם מי לחגוג אותו:-(((((((((((((( מה שלומך חוץ מזה? בעלך סיים את המילואים? אוהבת שרה

04/08/2001 | 13:35 | מאת: Jacki

יום אהבה שמח גם לך! שלך תמיייייייד, אני.

04/08/2001 | 13:57 | מאת: yael

יום אהבה שמח גם ממני............. יעל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית