הורות וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 08:14 | מאת: מיקי

יש לי ילד מקסים מתוק ובריא אם אני אמשיך עם החרדות שלי לקיומו לא נראה לי שנמשיך להיות משפחה בריאה. מה לעשות?

04/08/2001 | 12:18 | מאת: adi

מיקי, נראה לי שתמיד ההורים חרדים ודואגים לשלום הצאצאים שלהם. עדי

06/08/2001 | 23:57 | מאת: מיקי

תודה על ההתיחסות. נכון חרדה טבעית ונורמלית זה בסדר אך אפשר תמיד לצמצם אותה

05/08/2001 | 07:03 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, חרדה נובעת פעמים רבות מחוסר ידיעה, ויתכן וספרים, הרצאות או עילעול שוטף באתרים כמו horut.org.il horim.co.il - יהיה מה שיסייע לך. אבל, חרדה נובעת פעמים רבות מסגנון אישיותי. לרוע המזל, סגנון זה נוטה מאד להיות מועבר לדור הצאצאים, כך שכדאי לטפל בו, ומדובר בתהליך פסיכולוגי, למענך ולמען ילדך. פנייתך מאד קצרה. אם יגיע אלי, למייל האישי (בהקלקה על שמי המוכחל), משהו יותר מורחב עליך (הסטוריה קצרה, מהות החרדות, מיקומך) - אוכל להציע על המשך אפשרי בהתמודדותך. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

06/08/2001 | 23:48 | מאת: מיקי

לד"ר יוסי אברהם:תודה רבה אני מקוה שהדברים הנוספים שכתבתי הגיעו אליך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית