דפני בבוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 07:24 | מאת: noname

רציתי לומר לך תודה על ההבנה שגילית בלילה כפי שאולי ראית,,,לא הצלחתי ממש לישון וגם קצת מציק לי לראות את הכינוי שלי מתנוסס ככה על עמוד שלם למרות שכולם עושים זה מדי פעם אני מרגישה קצת יותר טוב עכשיו יש כבר אור בחוץ ועוד מעט תזרח שמש יפה ומה שלומך בבוקר זה?

04/08/2001 | 07:27 | מאת: noname

טוב,עכשיו כשהצצתי בשעון אני רואה שאור בחוץ היה כבר לפני שעתיים ככה זה שלא ישנים כל השעות נראות אותו הדבר....

04/08/2001 | 07:35 | מאת: דפני

אין צורך להודות. בדיוק בשביל זה קיים הפורום: פעם את היא הנתמכת, ופעם את זו שמעודדת ותומכת במי שמצבו קשה. צדקת - כולם תופסים מקום כאן בפורום, מי יותר ומי פחות. ולרובנו יש תקופות קשות, בהן אולי אנו כותבים יותר, תופסים יותר מקום. זה בסדר. מותר. בחלקה הקטנה והמוגנת הזו אפשר להיות את עצמך, את לא מכבידה, איש אינו רוצה שתיעלמי...!! שמחה שאת מרגישה יותר טוב. מקווה שתוכלי גם לישון קצת, לתת לעצמך לנוח מעט. עבר עלייך לילה קשה, ואת זקוקה לכוחותייך, עכשיו יותר מתמיד. אבל, אם תסתכלי מבעד לחלון, תיווכחי שצדקת: הנה זרחה שמש יפה, הנה חמק לו החושך המפחיד, המדכא. הנה מתחיל לו יום חדש, מואר באור בהיר. שיהיה יום טוב...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית