הלילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 04:00 | מאת: אורה

הלילה שלח ידים רכות אל הבתים שנרדמו ליד הים הלילה ליטף בשפתיים רכות את החול שנרדם לו מן הסתם אביב, זוכרת אותך מחכה עד בוש רואה שאת עוברת זמנים לא קלים ואני מצטערת שאני לא נמצאת שם איתך כדי לעזור אני איתך במחשבות תרצי או לא תרצי וכאן בסביבה בשעה הקרובה אוהבת טון

04/08/2001 | 04:09 | מאת: אורה

אנג'ל מה לעשות? עבורי תמיד תשארי מלאך... ראיתי שכתבת לי רק עכשיו אכן נכנסתי אתמול ממש לכמה דקות ולא ריעננתי את הפורום יצאתי אתמול בערב עם כמה חברים והיה מאד נחמד שלחתי לך אי מייל בוקר טוב שיהיה לך

04/08/2001 | 04:12 | מאת: אורה

דפני, אליאן... מצטערת שאני לא מתקשרת לא מגיעה להכל אוהבת אתכן המון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית