IS THERE A JECKI IN THE HOUSE?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 00:50 | מאת: yael

היי מתוקה שלי, אני עכשיו פה ולהרבה זמן, טוב, מה כבר יש לבחורה צעירה בגילי לעשות בערב יום שישי ? יעל

04/08/2001 | 01:21 | מאת: yael

ג'קי גירל שלי, אנחנו כנראה לא נפגשות, אווווווו...... אני אנסה טלפטיה.......... גגגגג'קיייייייייייי.................. מחכה יעל

04/08/2001 | 13:54 | מאת: Jacki

אמנם לא נכנסתי למחשב, אבל ב-מ-ק-ר-ה באותה שעה שנסית ת'טלפתיה הרגשתי כזו חמימות, כאילו מישהו חושב עליי, או מחכה לי... או סתם אומר שאני דפוקה (חיחי....סתם...) גם אני לא עשיתי משהו מיוחד... דיברתי בטלפון עם חברה שלי מהאישפוז, היא נסעה לאילת וההורים שלה משגעים אותה, את יודעת, מה עושים כשמישהו שאתה אוהב צריך אותך...? שלך תמיד, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית