לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2001 | 17:38 | מאת: קרן

לאביב הצטערתי לקרוא שעבר עליך לילה קשה . אני מקווה שהמצב השתפר. בקשר לבקשה לשוחח איתך בצאט. אני לא יודעת להשתמש באי סי קיו . חשבתי על הצאט באתר :www.msn.co.il במידה ואת יכולה היום תאמרי לי באיזו שעה . בהערכה. קרן

03/08/2001 | 18:07 | מאת: דניאל

ילדה קטנה עם שיער זהוב ועיניים כחולות ירוקות עם פנים של מלאך, תלתלים לרוב ועיניים מלאות בדמעות. יושבת לבד ותוהה עד מתי היא תמשיך אותו לאהוב, עד מתי תשב ותבכה לבדה מחכה לנסיך שיחזור. את דמותו היא רואה מתרחקת מהר רק אותו היא רוצה לא תאהב היא אחר. היא אומרת שלא תאהב ככה איש, היא אומרת שאין אהבה. היא אומרת שלא הרגישה כך מעולם, שעכשיו היא לנצח שבורה. אך הזמן הוא המרפא הטוב ביותר, ונסיך חדש ניגש. מנגב הדמעות, מחייך בחן, והנה - ליבה שוב נכבש. כך יושבת ילדה עם שיער זהוב פני מלאך, תלתלים לה לרוב ועיניים כחולות ירוקות וגדולות ששוב מלאות בדמעות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית